top of page

Workshops Food inspiration outdoor `21

Wij waren bij de zesde editie van Food Unplugged op 1 juli! Dit jaar was het de Food Inspiration Outdoor editie. Het eerste B2B-evenement na de lockdown(s). Het evenement staat bekend als een zomers outdoor netwerkevent voor foodprofessionals op het World Food Center Terrein in Ede. 

De voormalige stormbaan op het kazerneterrein werd omgetoverd tot een creatieve hub met strobalen theaters, mini-restaurants, live-kookdemonstraties en bijzondere productconfrontaties.

Food Inspiration Outdoor is een terugkerend foodfestival dat de schijnwerpers zet op ‘onversterkt’ eten: eerlijk eten van boeren en kleine onafhankelijke producenten en cateraars. Food is de verbinder tussen stad, platteland, burger, producent, generaties en culturen.

Op Food Inspiration Outdoor willen ze alle professionals uit de voedselketen – boeren, chefs, producenten, horecaondernemers, marketeers, beleidsmakers, journalisten, wetenschappers – met elkaar in gesprek brengen om de transitie in agrifood van prijs naar waarde te stimuleren.

Wij stonden er om een paar workshops te verzorgen met de gevulde koek. Bekijk hieronder de after movie van het evenement van deze fantastische geslaagde dag!


 

Food Inspiration Outdoor is het foodfestival voor professionals in food en hospitality is een initiatief van Food Inspiration, Gemeente Ede, het World Food Center en Proeflab Wageningen, verenigd in de Stichting Food Unplugged.

bottom of page
Retailcode