top of page

Nacht van de gevulde koek `22

Dit jaar was de nacht van de gevulde koek wederom weer een groot succes! Deze speciale avond is intussen een jaarlijks terugkerend evenement geworden. Waar we in het eerste jaar nog thuis met een paar vrienden in de keuken stonden te bakken tijdens deze nacht, heeft de thuiskeuken vorig jaar zijn plaatst ingenomen voor onze bakkerij als locatie. En met onze vrienden bedoelen we de ambassadeurs van de gevulde koek! Dit zijn een o.a. chefs van verschillende restaurants en delicatessen winkels waar wij aan leveren. Zij zaten net als ons in de eerste lock-down thuis, aangezien alle restaurants en winkels dicht waren. 

 

In november was het dan weer zover! Met onze vrienden chefkok Nico Klaver + team

van restaurant 't Kalkoentje in Rhenen

en sterrenchef Bram Helleman + team van restaurant Zout en Citroen Oosterhout hebben we weer een fantastische editie neergezet. Zoals elk jaar, hadden we dit keer ook een 'special guest' tijdens deze avond. Dit keer was 'Heel Holland bakt ' winnares Anouk Glaudemans van de partij. Fans hadden de gelegenheid om met haar te meeten, al was ze ontzettend hard aan het werk bij de deeg uitrol machine om het deeg uit te snijden in vorm. En daar stond ze niet alleen ! Want naast ons 'vrienden team' en 'bakkers team' uit de bakkerij.. was er dit jaar de mogelijkheid om je op te geven als hulp bakker. Hoe leuk! De inschrijvingen gingen boven verwachting hard, en zaten dus binnen 'no time' vol!

Natuurlijk waren koek-liefhebbers ook weer welkom! Tijdens de nacht van de gevulde koek was er voor alle samenwerkende relaties, consumenten en online klanten de gelegenheid om een kijkje te nemen in onze bakkerij waar de koeken gemaakt worden. Dit onder het genot van kop koffie of een glaasje wijn van Anfors wijn met uiteraard een vers gebakken koek. De versgebakken amandel juweeltjes vlogen als warme koeken over de toonbank voor thuis en met meer dan 100 getelde bezoekers, was dat nog best aanpoten eh aanbakken! Dank voor jullie support. Tot volgend jaar!

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van deze avond . Je foto is te downloaden of te delen op socials. Door erop te klikken verschijnt er een icoontje!

Speciale dank aan Ad Waijers voor het maken van de foto`s ! 

smits
Anouk bakt door
bottom of page
Retailcode