top of page

Koek in de brievenbus  |   Met de handgemaakt  |   Vanaf 16 koeken gèèn verzendkosten !    |  Te herkennen aan onregelmatige vorm | Met een echt dotje amandelspijs

de  gevulde koek

Amandel juweeltjes by
E d w i n   K l a a s e n

- WAT ANDEREN ZEGGEN-

— Susan Koenders,Foodservice Network —

— Louis Meisen, We Design Food  —

“ Een gevulde koek zoals het moet zijn. Goed gevuld, niet zo zoet en met een lekker knapperig korstje. Heerlijk! ”

“Deze handgemaakte verse koek zingt de koffie uit het apparaat en vult de mond met winter kriebels. Perfect.”

-DE BAKKER-  

E V

                 “De koek, gevuld met dierbare herinneringen..” 

“Het begon tijdens de eerste lockdown dat Edwin een oud recept tevoorschijn haalde van 25 jaar geleden. Hij zat samen met zijn vriendin Vivian in quarantaine en besloot hier thuis mee aan de bak te gaan. Een ambachtelijke gevulde koek, krokant van buiten en smeuíg van binnen. 

Het was Vivian die geloofde in de kracht van de koek, gevuld met herinneringen aan vroeger. Deze kwamen namelijk weer naar boven nadat Edwin de versgebakken koeken uit zijn oven op tafel schoof. ''Er zullen vast meer mensen zijn met dierbare herinneringen aan deze koek, zei Vivian. Welke generatie dan ook!'' En dit bleek inderdaad zo te zijn. Het werd een succes. Edwin deelde namelijk zijn handgemaakte koeken rond en keer op keer mochten ze prachtige familieverhalen aanhoren!

 

In tijden als nu, brengen deze koeken (fysieke) afstanden door herinneringen weer dichtbij! Niet alleen verbind het families, maar ook Edwin en Vivian. De ondernemende bakker en creatieve ondernemer kwamen samen op ideeën. Deze Nederlandse klassieker wilde Vivian graag opspicen met een gezellige branding om de koek heen en legde de gevuldekoek.nl vast. Edwin kwam op het idee om je weekend te starten met een gevulde koek en een mooi glas wijn. “Who would not want that!  ”

 E | V . 

Edwin Klaasen,oprichter Desemenzo , founder Broodheeren.
Auteur van het boek`Ik bak geweldig, jij trouwens ook'
Gastdocent Cas Spijkers academie
Docent onlinebroodcursus.nl

- SPAAR VOOR EEN PRESENTJE! -  

Bij een besteding van 40 ,- ontvang je een amandeltje!  klik op kaart 

- GEVULD MET GEMAK! -

ONLINE SHOP

Bestel & betaal online

VERZENDING

Door héél Nederland

bottom of page
Retailcode