top of page

Tijdens de 3e editie van  "De nacht van de gevulde koek"  gaan wij in de bakkerij gevulde koeken maken. De bakkerij stellen we deze avond open voor koekliefhebbers om te genieten van een koek met een #glaasjevrolijkheid.  Uiteraard is het ook mogelijk om koeken mee te nemen voor thuis. Pinnen mag;).

Deze nacht zijn we niet alleen! We krijgen voor derde jaar op rij hulp van chefkok Nico Klaver van restaurant ' t Kalkoentje + top team. Ook zal chef Bram Helleman* met zijn team van sterrenrestaurant Zout & Citroen #amandeljuweeltjes maken. Hij is al sinds de 2e editie aanwezig. Voor de 3e editie van dit jaar , zal winnares Anouk  Glaudemans van Heel Holland Bakt 2020 zich aansluiten aan ons bakteam! Daarbij zullen er 'gast bakkers' aanwezig zijn die zich hebben opgegeven. Op deze avond zal er wijn geschonken worden door Anfors Imperial en verzorgt Kaasfort Amsterdam lekkere kazen. Omdat niet iedereen naar dit event kan komen zullen Bram en Nico de koeken die zij gemaakt hebben, meenemen naar het restaurant. Wil jij ook een doosje overheerlijke vers gebakken gevulde koeken? Bestel ze hier! Vanaf 1 december zijn ze af te halen in Oosterhout of Rhenen. Hoe leuk, dan ben je er toch nog een beetje bij!!

anf-logo.png
logo zout en citroen.png

restaurant  ’t kalkoentje

HHB-Anouk-Glaudemans-Logo-300.png
smits.jpeg

  - NACHT VAN DE GEVULDE KOEK-

Sign me up!
bottom of page
Retailcode