top of page

MADE WITH 100% VEGAN

de gevulde koek x Suzan Plantaardig

Januari komen we meteen met een nieuwe binnenkomer om het jaar gezond te starten ! Eentje waar eigenlijk al langer veel vraag naar was onder de veganisten om ethische en gezondheidsredenen. Een vegan gevulde koek. En laat de maand januari staan voor 'Veganuary' , vonden wij het juist nu een mooi moment om deze speciale gevulde koek toe te voegen aan ons assortiment . 

 

Wij werken met producten van Upfield om deze vegan gevulde koek te realiseren. Een verantwoord en duurzaam producent met plantaardige voedingsmiddelen. Upfield gelooft in de kracht van plantaardige diëten, omdat ze over het algemeen rijk zijn aan vezels, vitamines en mineralen die de bloeddruk en LDL (slechte) cholesterol helpen verlagen, het risico op diabetes verminderen en een gezond gewicht helpen behouden. Met de uitgebreide kennis lopen ze voorop in dit nieuwe tijdperk gericht op meer natuurlijke ingrediënten en processen die gezondere producten opleveren die heerlijk smaken en van superieure kwaliteit zijn. Met de visie voor een “Better Plant-Based Future” stimuleren zij positieve verandering in de gezondheid van mensen, hun dagelijks leven en de duurzaamheid van onze planeet. En dat is waar wij met deze koek ons graag bij aansluiten.

En niet alleen wij; zo ook Suzan . Wij kennen haar van `Suzan Plantaardig' een Plantbased chef met groene vingers.  Haar missie als plantbased chef is om iedereen te laten zien dat plantaardig eten écht lekker kan zijn en wil mensen inspireren op dit gebied. Naast haar enthousiaste instagram stories en post vol gezonde vegan recepten, biedt ze ook een e- book, masterclasses, trainingen en workshops aan. Eerder heeft Edwin Klaasen al met haar een plantaardige broodworkshop verzorgd voor `thuisbakkers in quarantaine' en dat was een groot succes. Maandenlang vroeg Suzan ons publiekelijk via haar stories of wij niet een vegan uitvoering kunnen bakken? En dat hebben we gedaan! Vanaf nu online te bestellen via onze site! 

                                                                                                               E | V .

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy.

bottom of page
Retailcode